Til hovedinnhold

Betalingsløsning for elbillading

Lei av å administrere betalingsløsning for ditt ladeanlegg? Få en komplett administrasjonsløsning som gjør betalingsløsning for elbillading enkelt og effektivt.

Mann skal lade bilen sin på elbilladeren Zaptec. Foto.
Foto: Zaptec

Velg rett betalingsløsning

  • Enkelt
  • Rettferdig
  • Tilpasset ditt behov

Du har kanskje merket at det er svært tungvint å administrere betalingsløsningen. Strømprisene variere, ladehastigheten for de ulike elbilene variere, du må ha flere regneark for å finne riktig pris til riktig kunde og slik fortsetter det.

Derfor bør du ha komplett betalingsløsning

Når programvaren kobles til ladepunktene dine kan du administrere priser, brukere og betalinger enkelt, samt får full oversikt over bruk, transaksjoner, priser og tilgjengelighet.

En enkel løsning med alt på en portal

Med komplett administrasjonsløsning får du alt på en portal. Med det automatiserte bokføringssystemet vil det ligge full oversikt over betalinger, fakturering og utgifter.

Du bestemmer og har full kontroll

Selv har du fullstendig og automatisert kontroll. Det er du som bestemmer hvem som får lade på ladepunktene dine, samt hvor mye de skal betale.

Hvem skal lade, når og til hvilken pris

Du velger selv hvem som har tilgang til ladepunktene dine, om det er private, delvis offentlig eller offentlig som har tilgang. For eksempel kan du bestemme at det er kun ansatte og gjester som får lade mellom 06:00 og 18:00 på hverdager. På kvelder og i helger kan du åpne ladestasjonen og gjøre dem offentlige, slik at alle kan bruke dem til den prisen du bestemmer.

Det vil også si at du kan tilpasse prisen avhengig av hvem som lader. Ansatte, kunder og gjester kan derfor få en annen pris enn for eksempel når du åpner for offentlig.

Du kan velge å belaste brukeren per kWh, per minutt eller etter spotpris og angi tomgangsavgifter. Med varierende strømpriser kan du planlegge prisendringene. Tar det for mye tid å planlegge kan du velge dynamisk spotprising som gir deg ekstra trygghet.

Medlemsavgift

Legg til en månedlig avgift som brukere må betale for å få tilgang til bestemte ladepunkter eller lade til redusert kostnad.

Integreres med de fleste ladere

Betalingsløsningen kan integreres med de alle fleste merker og modeller.

Flere elbilladere fra Charge Amps på rekke og rad. Foto.
Foto: Charge Amps

Reduser CO2 utslipp

Smartlading gjør at du også kan stile inn ladepunktet til å starte lading når strømmen er grønnest eller kostnaden er lavest.

Tiltrekk nye kunder

I tillegg til å holde dine eksisterende kunder fornøyde kan du også tiltrekke deg nye. Brukere og partnere av administrasjonsløsningen kan enkelt finne fram til dine ladepunkter. Det er også enkelt å bruke for kunden.

En ekstra inntekt og bidra til god infrastruktur

Hvorfor ikke tjene penger på at andre lader hos deg? Med komplett administrasjonsløsning tilbyr du god ladeopplevelse samtidig som du får ekstra inntektsstrømmer.

Med å utnytte ladepunktene til flere brukere, bidrar du med en viktig brikke i infrastrukturen for lading av elbiler. Å ta del i denne infrastrukturen kan du tjene penger på å fremme bruken av elektriske kjøretøy.

Balanse i strømnettet

Strømnettet er ikke bygget for å håndtere mange som lader samtidig. Et kontrollsystem som administrerer ladepunktene bidrar til å balansere strømnettet når det blir overbelastet.

Når kontrollsystemet har tilgang til alle ladeenhetene kan de kontrollere når og hvor mye strøm som går gjennom ladepunktene. Dersom strømnettet er i ferd med å overbelastes kan kontrollsystem stoppe ladingen i 10 - 20 sekunder for å stabilisere belastningen. På denne måten bidrar kontrollsystemet til å håndtere

Kundesupport

Tilby dine kunder support gjennom chatfunksjon som er tilgjengelig 24/7. Dette er går direkte til leverandøren og ikke til deg.

Unngå ladekøer med betalingsløsning for elbillading

Med en komplett administrasjonsløsning kan brukerne bestille lading hos deg med å stille seg i smartkø eller reservere tid, for en ekstra kostnad. På den måten gir du kunder og besøkende ekstra trygghet.

Viktig å vite om betalingsløsning for elbillading

Må være enkelt og problemfritt

Kontroll av ladepunkter, som betalinger, tilgjengelighet og priser, ved dine ladepunkter må være både enkelt og problemfritt.

Hva kan du gjøre selv

Selv har du full kontroll med administrasjonsløsningen, men det er elektriker som må integrer løsningen for deg. Dette kan elektrikeren gjør når de setter opp ladepunktene, men også dersom du allerede har ladepunkter montert.

Betalingsmuligheter for brukere

Brukere kan lade og betale uten å måtte laste ned app. De kan selv velger om de ønsker å betale med Google Pay, Apple Pay, kredittkort, Team Wallet eller ladenøkkel.

Ønsker du også en komplett administrasjonsløsning?

Ta kontakt med en av våre elektrikere og få komplett administrasjonsløsning integrert i dine elbilladere.

Finn elektriker